Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Täällä voit:

-pyytää hoitsua

-kertoa ruusut ja risut sivuistamme

-kysyä Y-työtä

-laittaa kisakutsuja

-osallistua kisoihin

 

Mainokset mainosviekkuun!!!

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  > [ Kirjoita ]

Nimi: Hallim Equestrian Centre
Kotisivut: http://hallim.suntuubi.com/

14.06.2017 13:32
Tervetuloa Hallimiin valmentautumaan kouluratsastuksessa 24.6. sekä kilpailemaan koulu-, este- ja kenttäratsastuksessa 1.7. Linkit valmennukseen ja kilpailukutsuihin tallimme etusivulla.

Nimi: Schleichtila Blossom
Kotisivut: http://blossoms.suntuubi.com/

18.07.2016 19:51
Hei! Onnistuuko yhteistyö?

~ Blossom

Nimi: Anzkuli
Kotisivut: http://kaukovalta.suntuubi.com

23.05.2015 12:00
Linkkarikierros taas, milloinkohan sen viimeksi sainkaan aikaiseksi tehtyä...!

Mitäs meille Kaukovaltaan? Meille kuuluu ihan hyvää, pikkuhiljaa on päästy eläinten ulkoasubuumissa siihen vaiheeseen, että 22 ensimmäisellä hevosrodulla sekä muut -eläimet osiossa on eläinten ulkoasut kunnossa. Vielä on 40 hevosrodun edustajat jäljellä, mutta eiköhän sekin tilanne tästä kesän mittaan parane  Kovaa vauhtia muutenkin ollaan menty, hevosia on rekisteröity paljon VRL:ään ja hommia pyöritetään oman aikataulun mukaan. Kasvatteja on kivasti saatu tänä vuonna tässä puolessa vuodessa jo 9, kunhan viimeinen kultainen noutaja haetaan pois.

Verkostoitumista on jonkin verran saatu, kisattua on tullut sen verran, mitä kisakutsuja on vieraskirjaan tullut. Nyt tavoitteena on saada jokaiselle hevoselle muutama kisatulos. Aloittelin tässä näistä 22 ensimmäisestä rodusta, ja siitä päästään pikkuhiljaa noihin welsheihin päin. STVRL on herännyt taas henkiin, ja Kaukovalta löytyy nykyään myös sieltä listoilta. Oho, pitää ilmeisesti vielä lisätä linkityksiin sekin

Beta-kokeiluja on tällä hetkellä kaksi. Vieraskirjan yläpuolelle tulee myytäviä kasvatteja. Nyt viitisen kuukautta siinä on ollut kultaisen noutajan pentue, mutta kun viimeinen pentu haetaan kotiin, olisi suunnitelmissa saada siihen russikasvatti. Tilausvarsoja Kaukovallasta saa edelleen, tämä olisi tarkoitus olla pienenä lisänä helpottamassa tietojen keksimiskriisiä ja virkistämässä ylläpitäjän mieltä  Toinen kokeilu on vuokraustoiminto. Kun tuo hevosmäärä tänä vuonna on noussut jo yli kolmeensataan hevoseen, jonka lisäksi on kaikki muut eläimet, on niitä kaikkia hieman haastava huomioida tasapuolisesti. Näin ollen nyt pari kuukautta on kokeilussa vuokraustoiminto, josta voi etusivun linkistä lukea lisää. Kaikkea pitää kokeilla, eihän sitä muuten tiedä, miten ne käytännössä toimivat

Ja mitäs minulle sitten kuuluisi...
Minulle kuuluu ihan hyvää. Pallottelen tässä kodin ja koulun välillä, koululla mulla on asunto ja siellä pitää olla aina parin viikon välein nyt kesällä, kun osuuskuntatyyppisessä opiskelussa olen mukana. Kesä on kiireistä aikaa sekä istuttamisen, puutarhanhoidon, satokauden, tapahtumien, markkinoinnin, kotieläinpihan ja muun sellaisen kanssa. Ja kun tästä ei saa rahaa, niin 4H työllistää mua myös jonkin verran. Aikaa ei siis ihan tuhlattavaksi asti ole. Sonja, älä huolehdi, nautin silti olostani vaikka aikaa ei edelleenkään ole  . Veli pääsee tässä ylioppilaaksi ja pientä härdelliä kotona siivouksen suhteen. Kaverit valmistuvat lukiosta, ammattikoulusta ja ammattikorkeasta, joten kaikenlaista pientä tässä nyt sitten on. Kakkukin pitäisi kaverille leipoa; ainoa ongelma on se, etten tiedä, miten sen kakun saan Hämeenlinnaan perjantaiksi  Mut joo, lavatansseista oon innostunut, ja nyt kun kuukausi on kesäkautta mennyt, oon käynyt jo viidellä eri kesälavalla, monessa useamman kerran. Pitäis ehkä rajoittaa  Hevostelu menee siinä kotieläinpihan kanssa, meillä on siellä kaksi shettistä ja yksi welshristeytys, ovat kaikki kolme oikein sympaattisia tapauksia. Lisäksi käyn ratsastamassa, sitten kun ehdin, tutun ratsuponia. Niin no se kai siitä, ette te mun vuodatuksia jaksa kuunnella enempää niin lopetan tähän.

Mitä teille ja teidän talleille kuuluu? En vaadi vastausta Kaukovallan viekkuun, mutta onhan se tietysti aina kiva kuulla, miten missäkin menee. Eipä kai muuta tällä kertaa. Teen uuden linkkarikierroksen sitten, jos jotain tärkeää jäi sanomatta.

Kesäterveisin, Anzkuli

Nimi: suklaanponitalli
Kotisivut: http://suklaanponitalli.suntuubi.com/

15.04.2015 12:50
Tervetuloa suklaanponitallin koulukisoihin!

Nimi: Anniina
Kotisivut: http://dustyla.blogspot.fi/

07.01.2015 09:19
Hepoillanne on kivoja nimiä, mutta kuvia voisi olla enemmänkin !

Nimi: Anzkuli
Kotisivut: http://kaukovalta.suntuubi.com

24.12.2014 11:54
"Tule, joulu, ja johda tieni kaukaisen seimen luo. Tahdon taas olla pieni ja kohdata ihmeet nuo. Tahdon taas olla pieni ja kohdata ihmeet nuo."

Rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta Diamondhorsen väelle!
Toivoo Anzkuli ja Kaukovallan kuolaavat nelijalkaiset

Nimi: Anzkuli
Kotisivut: http://kaukovalta.suntuubi.com

26.07.2014 17:58
Hei kaikki yhteistyöläiset, ystävät, linkinvaihtajat ynnä muut, jotka olette linkkilistoillamme!
Pitkästä aikaa saan jotain aikaiseksi ja kirjoitan teille kirjeen ja kerron vähän Kaukovallan kuulumisista. Ihan ensi alkuun pahoittelen sitä, että mulla on edelleenkin kamalasti kiireitä, enkä saa edelleenkään aina tehtyä asioita siinä tiukassa aikataulussa, mitä mulle toisinaan annetaan. Hommat tulevat kyllä tehtyä, mutta omalla painollaan ja aina silloin, kun ylläpitäjällä, eli näin ollen minulla, on aikaa. Mutta edistystä Kaukovallassa on tapahtunut, sitä ei käy kieltäminen
Hevosia meille tulee lisää epäsäännöllisen säännöllisesti, ja niitä valitettavasti myöskin kuolee epäsäännöllisen säännöllisesti. Viimeisin tapaus taisi olla 26-vuotias islanninhevostamma. Kuten kaikki muutkin, tämäkin hevonen siirtyi elävistä asukeista Hautausmaalle. Tällä hetkellä elävien hevosten määrä hipoo jo kahtasataa, niin tallin pyörittäminen alkaa käymään pikkuhiljaa jo työstä. Ai miksi en tapata niitä kun minulla täällä kerran on hautausmaa? Ajatukseni on se, että ehkä joku muu voi hyötyä niistä vielä, vaikka ne täällä asuvatkin. Tätä varten tein Kaukovaltaan taas lisää toimintaa, tällä kertaa aiheena oli tilausvarsa. Tällä selvennän edelleen, että kaikki tallin hevoset ovat tarjolla jalostukseen, oli se sitten ori tai tamma. Kaksi tilausta onkin jo tullut, ja olen oikein iloinen saadessani näin palvella muita virtuaali-ihmisiä. Ja onhan se varmasti mukava saada uutta verta ja tietää, että kyseisillä hevosilla on kirkas tulevaisuus, vaikka menneisyys ei kaikilla olekaan mennyt aivan putkeen.
Toiseksi, ihana Piste teki Kaukovaltaan ihanan ulkoasun, jota ajattelin pitää täällä niinkin kauan kuin silmäni sitä sietävät, eli varmaankin seuraavat kaksi tai kolme vuotta  Ellen totaalisesti ihastu siihen ja vaihda vain taustakuvaa... Omasta mielestäni se on vain aivan ihana, ja toimiikin kuin unelma ^^ Piste on mahtava.
Nyt kesällä olen saanut hevosia rekisteröidyksi ahkeraan, ja voin taata, että kaikilla hevosilla, jotka on jo lajiteltu rotukategorioihin, on rekisterinumero ja tarkistetut perustiedot. Vielä on sellainen viitisenkymmentä hevosta rekisteröimättä ja tarkastamatta, mutta edelleen - sen teen heti kun aikaa saan, pikkuhiljaa.

Ette jaksa lukea enempää Kaukovallan kehityksestä, ymmärrän. Siirrytään siis pikaisesti - ja todellakin pikaisesti, koska ette te kuitenkaan jaksa lukea - minuun. Tällä hetkellä vietän aikaani Ruotsissa suorittaen maatilaharjoittelua eräällä tallilla, jossa on ravureita ja eläkkeellä olevia islanninhevosia. Tehtävänäni on toisen harjoittelijan kanssa pitää päivittäin huolta 14 hevosesta. Tekemistä on siis rutkasti, ja aika useasti kortilla. Mutta toivon, että pian pääsen takaisin Suomeen ja saan harjoittelukirjankin pois alta, niin pääsee taas tekemään kaikkea muuta tärkeää ja vähemmän tärkeää. Suurin projekti tällä hetkellä on yrittää pehmittää vanhempiani ottamaan koira; täällä tilalla on nimittäin kaksi kaksivuotiasta koiraa, jotka tarvitsisivat kodin. Tiedän jo, kumpi olisi sopivin koira perheeseemme (ja se, kumman haluan), mutta vanhemmat eivät todellakaan ole helppoja ympäripuhua... Ikävöin kamalasti Suomea, kaikkia ihania ystäviä ja luontoa ja jopa itse kieltä. Vaikka osaankin ruotsia ja englantia, haluaisin silti ilmaista tunteeni ja asenteeni suomeksi. Onneksi olen löytänyt kaksi ihanaa ihmistä, jotka puhuvat suomea, tosin hiukan heikosti, kun ovat asuneet kumpainenkin Suomessa vain kaksi vuotta. Äh, se venähti taas hieman, mutta onneksi ei niin paljoa kuin yleensä

Mutta mitäpä teille kuuluu? Onko kesä ollut vilkas vai lomailetteko? En vaadi vastausta Kaukovallan vieraskirjaan, enkä edes viestin vastaukseen, mutta arvostaisin sitä kyllä  Toivotan myös hyvää kesänjatkoa kaikille, jotka jaksoivat lukea viestini tähänkin asti! Ja kaikille muillekin!

Nimi: April=)
Kotisivut: http://goldenwind.suntuubi.com/

21.11.2013 13:24
Koska Diamnd Horse poistetaan?

Nimi: Millap1
Kotisivut: http://schleichfani01.suntuubi.com/

02.11.2013 17:43
KISAKUTSU
Tervetuloa kisaamaan Schleichtalli Tulisielun suuriin avajaiskisoihin, joissa paljon erilaisia luokkia niin hevosille/poneille kuin koirille ja kissoillekin! Mukaan myös kaikki tallikoirat ja tallikissat.

Nimi: Anzkuli
Kotisivut: http://kaukovalta.suntuubi.com

05.10.2013 17:40
Elkää katsoko mua pahasti, rakkaat yhteistöläiset ja ystävyystallit, oon totaalisesti unohtanut tilannekatsaukset... Mutta hei, oon parantanut tapani ainakin hetkeksi, ja oon ahkeroinut teille pienen y-työ- / ystävyyskirjeen
Kaukovallassa on mennyt jokseenkin kiiresti ja tämän puolen vuoden aikana, mitä olen unohtanut kirjoittaa, on tapahtunut paljon. Hevosia on tullut erittäin runsaasti; niinkin runsaasti, että päätin sijoittaa hevoset roduittain. Tämä on vielä hieman lapsen kengissä ja näyttää tosi suttuiselta kunnes saan sen täysin toimimaan. Ehkä se siitä sitten, toivottavasti hevoset tulee löytymään oikeista paikoista, jos ja kun tosiaan saan sen päivityksen valmiiksi. Kaukovaltaan on saapunut myös muutama koira sekä yksi kissa, niillekkin olisi tarkoitus saada pientä sivupäivitystä aikaiseksi, kunhan hevosten tilat on saatu remontoitua. Koirien ja kissan tietoihin löydätte asukassivun yläpalkista.
Kisoja tai valmennuksia en ole itse Kaukovallassa pitänyt, mutta kisakutsuihin olen pyrkinyt vieraskirjassa vastaamaan, mikä sitten näkyykin jo noiden hevosten kisatuloksissa. Kesän aikanakin on paljon ehtinyt tapahtua.
Hautausmaalle on ilmestynyt nyt kaksi hevosta, ja minä olen oikein tyytyväinen, kun joku uskaltaa tuoda hevosensa nukkumaan ikiunta Kaukovaltaan, sillä sehän sen pohjimmainen toimintaperiaate oli. Katsotaan, saadaanko kohtapuoliin lisää, kun nuo Kaukovallan vanhat hevoset vielä vanhenevat. (jos muuten tiedätte hyviä ja aktiivisia klinikoita, jotka ottavat asiakkaita (oon nyt löytänyt vain sellaisia, joilla on asiakaslistat täynnä tai ovat epäaktiivisia), niin ilmoittakaa mielellään Kaukovallan vieraskirjaan, otan kaikki ilomielin vastaan.)
Nyt olen ihmetellyt, kuinka paljon tilausvarsoja ihmiset ovat halunneet Kaukovallasta (enkä tosiaan viittaa tässä pelkästään Vionaan). Tänään syntyy yksi, ja ensi viikolla pitäisi syntyä neljä.. Kesällä syntyi jo kolme. Mitäköhän loppuvuoden aikana tapahtuu? Luulinpahan vain, että Kaukovaltaan tulee ne hevoset, joista ihmiset eivät enää välitä, mutta kuin ihmeen kaupalla mun mussukoista on tullut oikein suosittuja, kiitän ^^ Hevospäivittelyn yhteydessä olisi myös mukava saada meidän reilu sadalle hevoselle myös vanhempia. Eli jos teidän jonkun tallilla on hevonen, joka haluaa jälkeläisiä, niin Kaukovallasta löytyy jonkin verran hevosia vailla vanhempia. Mielelläni otan tarjouksia vastaan muiltakin talleilta kuin vain yhteistyö- ja ystävyystalleilta. Ja koirat & kissa tarvitsee tottakai myös

Minulle itselleni kuuluu ihan hyvää. Kesälä kävin tanssahtelemassa ja pitämässä hauskaa ikäisteni kanssa Alingsåsissa, Ruotsissa (Göteborgin lähellä , tanssahtelin myös EFYssä Tampereella ja seisoskelin asuntomessuilla esittelemässä Villa Isoveria, bestis asui meillä sellaisen 6 viikkoa, kun pikkusisko kävi Amerikassa ja käytiin vielä Ruotsinristeilyllä ja katsastettiin Gröna Lund. Koulu alkoi elokuussa, ja syyskuun puoleenväliin asti ollaan ajettu kaiken maailman traktoreilla, joissa on edessä ja / tai takana jonkin sortin laitteita, puimurilla, metsätyökoneella, kaivurilla, trukilla ja näin päin pois ja nyt syyskuun lopussa alkoi ihan kunnon opinnot, jonka takia mulla ei ole paljoakaan aikaa. Koulu alkaa kahdeksalta ja loppuu neljältä, jonka jälkeen teen läksyt (joita tulee paljon), teen ruokaa, käyn kaupassa, mahdollisesti käyn liikkumassa (meillä on koulussa joka päivä paitsi perjantaina liikuntaa koulun jälkeen vähintään se tunti, itse oon käynyt pelaamassa sulkapalloa ja tanssikurssilla, joss treenattiin foksia), kerran viikossa saunassa, illalla vielä suihkussa ja yrittää saada tietokonehommiakin tehtyä, kun koulun wlan menee kiinni yhdeksältä. Paitsi että viime viikolla sain ihanalta kämppikseltäni salasanan meidän huoneiston nettiin, niin pääsen olemaan myöhempäänkin koneella ja ehkä mahdollisesti saan jotain aikaiseksikin. Mutta toisaalta, viime viikkokin meni keskimäärin kuuden tunnin unilla, kun meillä oli 4-vuosikurssilaisten tuparit ja sinne piti tehdä tuparilahja (maanantaina toin kouluun hyytelöä, niin saatiin suuri ja ihmeellinen idea, että tehdään sinne hyytelösnapseja, ja niiden kanssa oli pientä stressiä ja säätämistä , maanantaina oli mun synttärit ja kun tosiaan asun koulun asuntolassa, niin kaverit keksi mulle kaikennäköistä, tiistaina tein muistaakseni kämppiksen ryhmälle kivan kuvan (jota provosoitiin keskiviikkona opettajien toimesta, kun olin laittanut sinne copyt nimimerkillä Anzkuli, eikä ne tietenkään uskoneet, että sitä ei oltu otettu netistä , torstaina oli tarkoitus mennä saunaan, mutta oli toveriliiton kokous ja heti sen perään sulkapalloa ja kaverit oli vähän vielä krapulassa niiden tupareiden jälkeen, niin päätettiin skipata sauna ja tehdä vastapäätä asuvalle naapurille synttärilahja, kun sillä nyt tänään synttärit sattuu olemaan. Perjantai oli sellainen pikapäivä, kun heti koulun jälkeen juoksin bussille ja kotiin, että olisin ennen kymmentä kotona. Tälläinen perusviikko meillä nyt sitten tulee olemaan, kattoo jos vaikka niitä bileitä ei ihan joka viikko olis eikä tulis kamalasti läksyä ja kokeita, niin pääsisi mahdollisesti joka päivä koneelle. Muutoin meneekin oikein hyvin, tässä olikin tänhetkisen elämän ainoat suuret miinukset. Meidän koulun pojat osaa tanssia & ne on hyvän näköisiä & kaikki on mukavia (paitsi tietenkin tietyt opettajat) & mulla on mahtava kämppis, ja iltamia aletaan järjestelemään (ja tottakai Kultaa ja Vihreää -tanssiaiset on kahden viikon päästä , niin pääsee oikeasti tanssimaan poikien kanssa  Voi, säälittelen vielä teitä, jotka olette peruskoulussa, siellä paritanssi on ihan kamalaa, ja täällä juuri toisinpäin, nää miähet ossaa tanssia

Hei pitäkää huolta itsestänne ja varmaan jos saan otettua itseäni niskasta kiinni, niin näitä viestejä tulee ehkä mahdollisesi useammin, jolloin myös kirje on paljon lyhyempi. Ainakin toivon mukaan. Viestiin ei tarvitse vastata Kaukovallan vieraskirjassa, en ole sitä koskaan vaatinut, koska vastaaminen toisten y-työkirjeisiin on joskus omastakin puolesta kamalan vaativaa. Pääasia, että luette ja tiedätte missä minä Kaukovallan suhteen olen menossa.

Nimi: maria
Kotisivut: http://mitinlelutalli.suntuubi.com/

02.10.2013 11:24
KISAKUTSU!
Tervetuoa halloween kisoihin 1.11.13
Lajeina on kummitusjahti perinteisen ketunmetsästyksen tapaan, sekä halloween henkinen kouluratsastus

Nimi: Ronja
Kotisivut: http://tallivoitto.blogspot.fi/

15.09.2013 11:16
Heippa! Käviskö y-työ? Vastaathan viekkuuni.

Vastaus:

Juu vastaan!

Nimi: Tepsu
Kotisivut: http://tallionnenkenka.suntuubi.com/

01.09.2013 18:47
Moi! Nyt olisi Onnenkengän näyttelyiden, ravien ja Islanninhevosten askellajikilpailuiden tulokset tulleet! Onnittelut kaikille sijoittuneille ja tervetuloa uudestaan!

Vastaus:

Juu...

Nimi: April=)
Kotisivut: http://goldenwind.suntuubi.com/

30.08.2013 13:15
Heh

Vastaus:


Nimi: April=)
Kotisivut: http://goldenwind.suntuubi.com/

29.08.2013 14:09
Ok.. hyvä
Hoidan nyt kuitenkin viellä täällä Windiä, kun
tätä ei oo viellä poistettu =)
Ja varmaan myös sitten siellä thunderstormissa  ...

Vastaus:

Joo ihan sama tee vaa miten ite näät parhaaks,
musta ei oo neuvojaks kyllä ollenkaan! ;D

Nimi: April=)
Kotisivut: http://goldenwind.suntuubi.com/

28.08.2013 22:16
Eli voin jo pyytää hoitsua siellä ja kirjoittaa tarinoita?
Ja luulen, et Wind menee Golden Windiin...Ehkä

Vastaus:

Joo okei.

Nimi: April=)
Kotisivut: http://goldenwind.suntuubi.com/

27.08.2013 22:09
Eli voin jo pyytää hoitsua, ja kirjoittaa tarinoita? ja ok.
Mutta pitääkö mun uudestaan pyytää Will hoitsuksi?

Vastaus:

Ei tarvii! ;D

Nimi: April=)
Kotisivut: http://goldenwind.suntuubi.com/

27.08.2013 15:02
Tosi kiva, et voin hoitaa kuitenkin, ja taidan jo tietää,
et mitä haluaisin alkaa hoitaa, mutta ilmoitan siitä vasta,
kun sivut ovat valmiit!
Mutta hevosethan siellä on jo? Joten voinko jo siellä
kysyä hoitsua, mutta en viellä kirjoita tarinoita?
Jos haluan hevosen toiseksi hoitsuksi?

Vastaus:

Voit kirjoittaa. Mutta HUOM!
Hoisupyynnöille ja muille sellasille
on oma kategoria, jossa hoitajat voi
kirjottaa toisilleen, ylläpitäjille jne jne jne.

Nimi: April=)
Kotisivut: http://goldenwind.suntuubi.com/

26.08.2013 16:29
Enkö sit enää voi ollenkaa hoitaa tän takii?

Vastaus:

Tottakai voit! Will vain siirtyy thunderstormiin.
Ja voit valita sitten jonkun toisen eläimen kun
saamme sivut valmiiksi. Ilmoitan sitten kun
talli muuttaa, siihen asti voit huoletta kirjoittaa
tänne. Joo nyt tää rupes kyllä kuulostamaan joltain
aikuisen kirjottamalta hölöpölötykseltä... ;D

Nimi: maria
Kotisivut: http://mitinlelutalli.suntuubi.com/

26.08.2013 10:48
elokisojen tulokset tulleet

Vastaus:

Kiitos tiedosta! Käyn katsomassa!

Nimi: April=)
Kotisivut: http://goldenwind.suntuubi.com/

25.08.2013 19:02
aa... No jos tää poistetaan niin sitten siirryn hoitamaan
pelkästään Williä thunderstormiin vissii??

Vastaus:

En tiiä oikein... ;S

Nimi: Donna

23.08.2013 14:20
Hei, haluaisin kysyä, onko Fungus Koulu vai estehevonen.

Vastaus:

Moi Donna... Se on kai enemmän estehevonen.
Koulussa se ei oikein pärjää sen takia, koska
ei oikein malta pysyä paikallaan tai tehdä asioita
järin huolella... Lännenratsastusta sillä voi myös mennä.

Nimi: April=)
Kotisivut: http://goldenwind.suntuubi.com/

23.08.2013 13:01
En tiedä vielä, että meneekö Wind Goldenwindiin, mutta mulle
on oikeestaan sama, et hoidanko täällä... Tietty voin siirtyä hoitamaan thunderstormiin, jos käyt siellä enemmän...?

Vastaus:

En ole varma, saatan poistaa tämän diamondhorsen... ;(

Nimi: maria
Kotisivut: http://mitinlelutalli.suntuubi.com/

21.08.2013 16:52
kisoihin

HE A
Maria-Paren (mitinschleichtalli)
Maria-Ikaros (mitinschleichtalli)
Maria-Madara (mitinschleichtalli)
maria-Päivänsäde (mitinschleichtalli)
Maria-Ilmatar (mitinschleichtalli)
Maria-Djungarina (mitinschleichtalli)

Va A
Maria-Nero angelo (mitinschleichtalli)
Maria-Hija del sol (mitinschleichtalli)
maria-Moonwalker (mitinschleichtalli)
Maria-Pista de foguette (mitischleichtalli)

VA B
Maria-MR.Bobinsky (mitinschleichtalli)
Maria-Faride (mitinschleichtalli)

120cm
Maria-Madara (mitinschleichtalli)
Maria-Päivänsäde (mitinschleichtalli)
Maria-Nightmare (mitinschleichtalli)
Maria-Pista de foguette (mitinschleichtalli)

80cm
Maria-Paren (mitinschleichtalli)
Maria-Dandelion (mitinschleichtalli)
Maria-Ilmatar (mitinschleichtalli)

Maastoesteet 80cm
Maria-Paren (mitinschleichtalli)
Maria-Ilmatar (mitinschleichtalli)

maastoeste 100cm
Maria-Madara (mitinschleichtalli)
Maria-Nightmare (mitinschleichtalli)
Maria-Faride Mitinschleichtalli)
Maria-Pista de foguette (mitinschleichtalli)

P.S Ilmoitathan jos ilmoittautuminen meni väärin?

Nimi: April=)
Kotisivut: http://www.goldenwind.suntuubi.com/

20.08.2013 17:57
Ok...
No käyttekö täällä viellä, vai siirrynkö thunderstormiin
hoitamaan hoitsujani?
=)

Vastaus:

En ole varma, jos Wind tulee teidän sivuille, vai?
Ainakin kaikki thunderstormissa estii hoitajaa...
Että miten ite haluut...

©2019 layout61 - suntuubi.com